Hur kom BRAINIES till "livet"?

För er som inte lyssnar på podden och i princip vet mer om mig än vad jag själv gör, Jag heter Linda Andersson och är 35 år. Jag lever i Stockholm tillsammans med mina tre barn som jag har sladdat fram på olika ställen i livet.

En är gjord i grekland, hon heter Lotta och är 13 år, den andra är gjord i Paris, han heter Oliwer och är 8 år. Sen har vi allas lilla gosegris, minstingen Bobby som är 1 år gammal.

Det började med en virrig tvåbarnsmamma på 29 år, som hittade en vän som snart skulle få en ADHD-diagnos precis som hon nyss hade fått. Hon hade väntat länge och alltid känt det va något "fel" på henne, hon hette Linda.. eller hon heter Linda Andersson, kvinnan är jag som skriver. Jag hade redan som 18 åring upptäckt kosttillskott och är idag 35 år. Min dröm var att jag skulle bli läkare men eftersom att jag redan då tidigt i livet hade insett och i princip accepterat att jag inte kunde fokusera och ta mig an studier så va inte att studera något alternativ för mig.

Podden ADHDLIVET kom till livet år 2018, podden startade jag Linda tillsammans med min väninna Jeanette under min och även hennes sjukskrivning för utmattningsdepression. Vi letade efter en adhdpodd, det fanns ingen svensk adhdpodd och det va minimalt med information för alla vuxna med ADHD... det va precis innan "mode-diagnosen" slog till! Snabbt blev vi den enda adhdpodden som höll ut och släppte avsnitt vecka efter vecka i 2,5 år!

Under dessa två och ett halvt åren så utvecklades mitt intresse för kosttillskott ytterligare. Det kan man säga växte hela tiden som en slags egenutbildning. Apoteken är mitt mest prioriterade mål att besöka utomlands där sortimentet är stort, mycket större än i sverige. Testar gärna nya tillskott och läser grundligt om allt.

Jag pratade i podden ADHDLIVET ofta kring mina upplevelser kring kosttilskott, jag gav tips till lyssnare och tillslut snöade förfrågningarna in oftare och oftare, personer som beskrev vad de ville ha hjälp med och vad jag kunde råda dem att äta för kosttillskott. Jag hade faktist alltid svar på frågorna.. till 98% annars läste jag mig till svaren. Tidsbristen fick mig att inse att jag kan inte hålla på så här. 

I Januari 2022 beslutade jag att ta fram mina egna kombinationer av kosttillskott. Mina själv bäst upplevda kombinationer för olika syften samt att slippa ta alla dessa ur så många olika burkar. Mer enkelt och ekonomiskt.

Vill du lära dig mer om ADHD följ @adhd.livet på instagram och lyssna på podden ADHDLIVET, där ni idag hör mig och min fantastiska vän Lina Millblom.

Puss och Kram / Linda